Arne hjeltnes på tur

I «bloggen» til Arne Hjeltnes, eller nærmere sagt det stedet på nettsidene til E24 hvor Arne Hjeltnes får drive monologeri, kan vi lese om hans indignasjon over at Halvorsen ikke synes å være interessert i skattefradrag for oppussing. Det har de nemlig fått stelt i stand i Sverige.

Kanskje det er en god ide å sette i gang for å få fart i den økonomien, men noen må fortelle gutten på tur at det ikke betyr at det ikke er ulovlig å pusse opp selv om det ikke er skattefradrag. Det er nemlig slik han formulerer det. -Nå er det liksom ikke lov å pusse opp lenger heller nå da? Ja – jeg vet at han sikkert er klar over at det ikke er ulovlig å pusse opp, men hans forsøk på å raljere med Halvorsen mister liksom litt av bunnen  når han mangler et poeng. Nei vent – han hadde jo et poeng med at Kristin Halvorsen sa at middelklassen har pusset mye opp de siste tiårene. Og da betyr jo det at… nei vent, fremdeles ikke noe poeng.

Ja, Halvorsen har valgt å prioritere andre ting for å få fart på økonomien i den finanspakka. Vet ikke hvorfor vi ikke regjeringen vil pusse opp norske hjem; det ville vitterlig hjulpet den forbrukerdrevne økonomien. Kanskje det er fordi vi fremdeles ikke har særlig med ledig kapasitet blant elektrikere eller rørleggere – ikke vet jeg.

Uansett – 26. januar legges den fram. Den store finanskrisepakka til Halvorsen. Gleder meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: