2 Responses to Hvor er alle organisasjonene? (versjon 2)

 1. Carsten Phil sier:

  Lurer litt på hva du mener når du skriver at du ikke har tro på org-blogger.

  Ser at det vil være vanskelig for paraplyorganisasjoner å nå gjennom på bloggfronten, men det kommer an på nivået man legger seg på.

  Som mangeårig sentral tillitsmann i speiderbevegelsen, så har jeg savnet et slikt forum å diskutere/dele/få høre om ulik organisasjonspraksis. Mulig det bare er meg, men jeg tror det gjelder fler.
  Så er det selvsagt et spørsmål om nok folk kommer til å følge en slik blogg, men det er jo opp til Ole Bruseth og den andre som styrer bloggen. Det lover godt.

  Foreløpig synes jeg LNU leder med lysår på Frivillighet Norge – som også burde ha en annen form for kommunikasjon med medlemmene og de som er interessert i frivillig arbeid.

 2. fjoseberg sier:

  Jeg mener orgblogger ikke kan generere interaktivitet på den samme måten som personlige blogger. Orgbloggene kan vanskelig kommunisere med brukerne all den tid en organisasjon ikke er en person.

  En orgblogg kan imidlertid bli en glitrende arena for dialog mellom mennesker. Her er jo LNU grisebra. LNU sin blogg har et potensial som en slags metablogg. Et sted som henviser til bloggere som er opptatt av barne- og ungdomsspørsmål. Jeg håper de går den veien; det vil si – de er vel kanskje der allerede. En slags Sonitos for ungdomspolitiske blogger?

  De som står bak LNU sin blogg er veldig flinke – all mulig kred til dem – men jeg kommer nok til å lese bloggen til leder i Målungdommen mer enn LNU sin? Og hvorfor det? Jo fordi blogg dreier seg om å være i dialog. Å snakke med folk, diskutere med folk, kommentere bloggposter osv. En organisasjon sin blogg vil svært raskt utvikle seg til å bli et sted for informasjon som sendes ut.

  Hadde leder i LNU, Bjarne dæhli hadde hatt en blogg ville den vært veldig interessant for meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: