Konversasjonsprismet 2.0

En av de jeg virkelig liker å følge i forhold til sosiale medier på nett er Brian Solis. Han er en av de som har fulgt 2.0 lengst vil jeg tro, han skryter i alle fall at han har vært i gamet siden 1999. Det forklarer vel egentlig at han har hatt tid til å sette sammen The Conversation prism som dukket opp i august 2008. Prismet er brukt i bøtter og spann av foredrag om sosiale medier.

I dag lanserte han versjon 2.0. Synes ved første øyekast det ser bra ut. Ved andre øyekast også. Kan selvfølgelig lastes ned på egen nettside. Her kan man forøvrig også bestille plakat.

The Conversation Prism

Solis er en praktiker. Mange vil kanskje si det er litt mambo-jambo-prat på han, men mye av PR-praten fremstår jo litt som selvfølgeligheter og hokus-pokus. Men det blir ikke mindre interessant av det. Snarere tvert i mot. Men husk – det er deg, eller organisasjonen du jobber i som er i midten av hele prismet. Lett å glemme når man ser alle de fine fargene…

Men dette er ikke det eneste du får av Solis. Solis gir deg også flere ebøker (et godt stykke ned på nettsiden til høyre). Les om blogging, eller få en enkel og grei intro til sosiale medier. Er interessant å lese, selv om jeg føler at han først og fremst snakker til virksomheter innen salg av varer og tjenester. Skal ikke skryte på meg å ha lest en hel ebok enda, men et visst inntrykk får man jo av å lese deler av bøkene på kveldstid mens Paradise Beach suser i bakgrunnen.

Reklamer

2 Responses to Konversasjonsprismet 2.0

  1. Astrid sier:

    Hehe – er du sikker på du ikke bare skrøyt på deg litt tv-titting på slutten der, sånn for å folkeliggjøre det hele litt? Siden det heter Paradise Hotell mener jeg og ikke Paradise Beach? Then again, for alt jeg vet er det noe som heter Paradise Beach også – jeg ser nemlig ingen av delen, så kanskje siste stikket blir ditt. Uansett, fin prisme.

  2. fjoseberg sier:

    hehe. Neida. Sitter ved datamaskinen i stua, mens kona ser på Paradise HOTEL. Ikke beach. Ser opp en gang i blant og skjemmes…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: