Noen som vil spise middag?

Kjenner jeg er litt misunnelig på Grytten. Han har fått med seg en gjeng direktører for å spise middag. Likesinnede liksom. Jeg kunne imidlertid tenkt meg at det kom noe matnyttig ut av møtene jeg vil være en del av.

For hva har egentlig Grytten & Co snakket om? Ikke kan det være noen strategi for hvordan de skal håndtere mediene når møtene kommer frem i dagslyset i alle fall. Grytten har sagt til Kampanje:

«Vi ser også et behov for at de toneangivende byråene møtes jevnlig, fordi det er viktig å profesjonalisere bransjen med tanke på mistenksomheten som har vært».

Hehe. Ja, det var rette medisin, Grytten. Dette tok knekken på all mistenksomhet. Virkelig 🙂 Og så virker dere profesjonelle til fingerspissene.

En annen ting de umulig kan ha snakket om på disse middagene er hvordan man rent faglig kan løfte bransjen. Ja, utover Gullkorn selvfølgelig. Her hvor byråene kan skryte av andre, for at folk rundt skal oppfatte at de snakker pent om seg selv. (Joda – det er endring i år…). BM deltok med i alle fall en person på Høstseminaret til Kommunikasjonsforeningen. Forøvrig en både hyggelig og dyktig fyr 🙂 Geelmuyden var meldt på så jeg, men dukket ikke opp tror jeg. (Så deg på deltagerlisten, Hans. Med et kjent ansikt legger vi gjerne merke til om du ikke dukker opp). Trenger vel egentlig ikke si mer enn at folk bør lese posten til Thomas Skjennald på PRprat.no.

Tilbake til min middag. Jeg vil nok også baksnakke andre i bransjen litt. Vil snakke mest fag. Ambisjonene til mine middager er ikke så store. Hva kan en middag gjøre fra eller til? De eneste jeg får med meg er nok gode kollegaer, eller folk jeg kjenner fra før. Å utgjøre en forskjell vil nok bli vanskelig.

Men ærlig talt. Den dagen jeg er adm dir i et PR-byrå skal jeg pina dø klare å få til noe med middagene mine. Men inntil videre må jeg nok legge meg på et relativt lavt nivå i forhold til hva vi kan få til. Ikke helt ulikt Grytten-måltidene…?

Reklamer

3 Responses to Noen som vil spise middag?

  1. Pål Hivand sier:

    Vi kunne begynt med en pølse?

  2. […] forøvrig å gjøre et nytt forsøk på å spise middag.  Direktørene i divere PR-byråer får ikke være med. Kanskje plasseringen på lista […]

  3. jazzyhal sier:

    Middag med deg? alltid!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: