Beste spådommer for 2011

Det er så fantastisk mange gode spådommer om 2011. Og noen som ikke er så gode. Jeg leser jo de jeg kommer over om PR og sosiale medier, men jeg har helt sikkert gått glipp av noen. Selv føler jeg ikke at jeg har nok peiling til å spå fremtiden. Får vel si at jeg lever i nuet. Mern mener at jeg i fjor leste massevis av spådommer. Føler ikke at jeg finner så mange. Hjelper du meg litt?

Her kommer de jeg har likt best hittil i år:

Kanskje litt mye meta, men her har altså wiredprworks.com gjort det samme som meg, og lenker for sikkerhets skyld til noen som igjen gjør det samme som dem igjen. Vanskelig å bedømme om det er bra, men du finner i alle fall mange spådommer.

Mer meta. Cecilie Staude refererer til David Armano som i Harvard BR spår om fremtiden. Kunne jo lenket til den selv (hvis jeg bare hadde funnet lenken), men da ville jeg juksa. Staude var først.

Strent tatt ikke PR alene, men er så innmari enig i pkt. 1 at jeg tar den med. Stammen.no . Det er forøvrig flere som har spådd det punktet, men husker ikke helt hvor jeg leste det..

PR-operatørene velger på sin side å spå kjendisåret. Dorthe Skappel – eat your heart out!

Men har du noen gode spådommer du har lest? Og nei – oppsummering av året 2010 som synes å være en farsott i år er ikke like gøy.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: