Slappa’ Olving og Hjeltnes

Tirsdag kunne vi i DN lese om DFDs sin store byråkonkurranse. Både PR- og reklamebyråer var kalt inn på det som syntes å være en slags scene. De skulle presentere sine konsepter for ledelsen i DFDS. Det dreide seg om både helhetlige konsepter, kreative ideer og strategier. Måten DFDS valgte ut sine byråer var tydeligvis ikke noe stort problem, for hele 80 byråer hadde meldt sin tilstedeværelse. Problemet oppstod tydeligvis ikke før DN hadde skrevet sin artikkel…

Jeg må innrømme at artikkelen i DN ikke var særlig dekkende for slik jeg kjenner ulike byråers arbeid. Noen kjennetegn var det vel, men det er en annen historie. Eller bloggpost. Ordt strategi var sannsynligvis nevnt tusenvis av ganger den dagen, men var ikke nevneverdig sentral i DN denne dagen.

Det som forundrer meg er altså likevel alt bråket. Hvilket inntrykk må ikke næringslivet ha etter denne artikkelen i DN, spør til og med leder i Kreativt forum Sol Olving. Vel – jeg er ikke helt sikker på hvem du sikter til i næringslivet, Olving, men jeg kan betro deg at folk som sitter i diverse markeds, PR- og lederstillinger ikke er ikke like dumme som du synes å tro. Selv om jeg jobber med PR i en organisasjon vet jeg at Dinamo gjør annet å foreslå å sette et gigant-ur på en flåte i kategat.

Og Hjeltnes tar jo helt av. Men fremstår ikke disse byråene som i overkant hårsåre? Og tror ikke Hjeltnes at folk kanskje tenker «oj, her tråkket DN på en øm tå».

Jeg er sikke rpå at reaksjonene er ekte, og at de ikke kommer opp på grunn av at disse byråene er dårlige tapere. Pokker, jeg er jo til og med enig med dem. Men ærlig talt – hvem har skadet byråenes omdømme mest i denne sammenheng?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: