Om meg og sånn

Mitt navn er Johannes Fjose Berg. For øyeblikket er jeg den lykkelige innehaver av en jobb som kommunikasjonsrådgiver i Trigger Oslo. Her arbeider jeg med kommunikasjon som engasjerer. Vi leter etter det lille punktet som trigger engasjementet til det beste for kundene våre.

Inntil høsten 2011 var jeg kommunikasjonsrådgiver i NITO, Norges absolutt største fagorganisasjon for ingeniører så vel som teknologer. Her arbeidet jeg med ett bredt spekter av PR-oppgaver. Strategi, mediearbeid, kampanjer, sosiale medier, CSR og mer.

Tidligere har jeg arbeidet med taler og såkalt PL-støtte (ulike støttefunksjoner til politisk ledelse) i Kunnskapsdepartementet, samt den fengende og noe uklare sektorinformasjonsoppgaven knyttet til høyere utdanning.

Før jeg havnet i Kunnskapsdepartementet var jeg informasjonsleder ved Ungdomsinformasjonen i Oslo. Ungdomsinformasjonskontorer finnes over hele verden, spesielt i Europa. I Norge finnes det vel egentlig ikke mer enn tre-fire stykker. Desverre. Flott jobb, og definitivt hovedårsaken til at jeg er kommunikasjonsrådgiver i dag.

Har vært leder i Studentenes Landsforbund, arbeidet med utvikling av portalen www.utdanning.no og ikke minst vært heimkunnskapslærer på Bjørnsletta skole.

Er utdannet allmennlærer, med statsvitenskap og PR oppå der igjen.

5 Responses to Om meg og sånn

 1. ditt syn på ting er utrolig smart. spesielt når det gjelder fokus.

 2. tantelabel sier:

  ..pene øyne..med glimt…:-)

 3. Wenche Mathisen sier:

  Hei Johannes. Veeeeldig lenge siden vi har hatt kontakt!!!! Fant deg tilfeldigvis som link på en annens blogg,og ble jo interessert da jeg leste navnet ditt. Bare MÅTTE gå inn og kikke litt.Morsomt at du tar deg tid til å blogge litt. Jeg har ikke begynt ennå,men skal nok se til å lære det etterhvert. Foreløpig er jeg bare en kikker,og lærer masse.Veldig koselig å lese litt om deg,også. Ser ut som du har fått deg en skikkelig utdannelse og masse erfaring allerede. Synes ikke det er lenge siden du kom løpende hjem fra skolen hit til meg. Jaja,tiden går. Skal nok følge med deg heretter,hvis jeg får lov.Nå har du mailadressen vår,så du kan bare svare hvis du har lyst. Hils til modern og fadern. Masse hilsener fra dagmamman din.

 4. Tante Anne sier:

  Hei Johannes!

  Den største overraskelsen er at du er heimstell-lærer eller heter det heimstadlærer? Jeg har tilgode å smake på noen av dine sikkert velkomponerte retter, men ser med største glede fram til gratinert blomkål med baconbiter. Høres himmelsk ut.

  Så vil jeg også kalle det en overraskelse at Sveinung sier at vi Berger etterhvert blir seende ut som navnet vårt? Det kan jeg da slett ikke forstå? Hm.

  Den tredje overraskelsen er kanskje ingen overraskelse, nemlig at du er interessert i språket vårt. Vet ikke om Bergene har skylda også her?
  Èn ting er bruken av fokus, men hva med de og dem og da og når? Du vet det, Johannes, det heter ikke en av de. Fy og fy! Og dem som subjekt er heller ikke godkjent! Ellers er det gøy å lese hva du skriver, og jeg skal love å følge med videre! Og mammaen din – førr ei dame!

 5. fjoseberg sier:

  Hei Tante.
  Joda. Ser vel at til å være så opptatt av språk er jeg dårlig på gramatikk 😉

  Sveinung er bare misunnelig for at han ikke heter Berg selv.

  Skal passe på å invitere deg på middag en dag, altså. kan dog ikke garantere gratinert blomkål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: